1 April, Fototrip naar Hortus Botanicus in Leiden
12 april, Bespreekavond Macrofoto’s

26 April, Bespreekavond Hortus Botanicus


 

Nieuws

Bijzonder geslaagde workshop Flitsen!

Onder de enthousiaste en deskundige leiding van routinier Pim, bijgestaan door de eveneens ervaren Peter en eerste voortrekker Jan, werd een grote groep belangstellenden afgelopen zaterdag 11 februari in De Stal ingewijd in de ins en outs van het flitsen.
Het betrof de basisbeginselen van het werken met een losse flitser op de camera. Na het door Pim verzorgde theoretische gedeelte, werden er groepjes gevormd die in en rondom De Stal de theorie in de praktijk moesten brengen. Hiervoor waren door het drietal inleiders een aantal opdrachten bedacht. En dat waren best pittige, zo bleek al gauw. Enthousiast en gemotiveerd gingen de groepen aan de slag. Maar het uitvoeren van de opdrachten bleek bepaald niet eenvoudig te zijn. Een deelnemer merkte op nooit te hebben geweten dat er bij flitsen zo veel kwam kijken. Op de deskundigheid en ervaring van Pim, Jan en Peter werd dan ook door velen een beroep gedaan. De uitgevoerde opdrachten werden ter plekke door Jan getoond op de computer. Prima werk, was zijn conclusie. Niet alleen hij, maar nagenoeg alle workshopdeelnemers waren tevreden over de bereikte resultaten. Unaniem vond men veel te hebben opgestoken van het geleerde in deze workshop. Het was niet alleen leuk en leerzaam, maar ook erg gezellig, vooral tijdens de koffiepauzes met de door Pim meegebrachte en door hem zelf gebakken appeltaart!
Binnenkort krijgen de workshopdeelnemers van de inleiders opdrachten, die op de bespreekavond van 22 februari tezamen met foto’s uit vrij werk worden getoond. Er wordt gefluisterd dat er plannen zijn voor een vervolgworkshop waarbij dieper zal worden ingegaan op de mogelijkheden van de flitser. Informatie hierover zal ook op de website worden gezet.

Geef een antwoord

Datum : 12 februari 2023
Locatie vertrek : n.v.t.
Aanvangstijd : n.v.t.
Aanvangstijd bespreekavond : n.v.t.
Locatie bespreekavond : n.v.t.
Omschrijving : n.v.t.
maart 2023
madiwodovrzazo
27
28
1
2
3
4
Delfshaven-MR-4
Stadsfotografie Delfshaven
Fototrip
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
Delfshaven-MR-4
Stadsfotografie Delfshaven
Bespreekavond
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2